Samenwerken

Welkom bij het Straatstijl Samenwerkings-netwerk

1 - Hoi fijn dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Straatstijl we hebben en accepteren diverse samenwerkingsvormen, meld je aan via ons partner programa als je wilt samenwerken, na goedkeuring nemen we contact met je op betreft de samenwerkingsvorm.

Als je bent goedgekeurd kan je behalve de samenwerkingsvorm  die we aangaan (eventueel) ook gebruik maken van de tools van ons partner programma meer over de optie s die wij bieden zie je in punt 2.

2- We zijn zeer enthousiast ons uniek, eenvoudig, overzichtelijk en winstgevend samenwerkings-netwerk aan je te presenteren.

Ons netwerk biedt influencers (Straatstylisten), leden (Straatstijl-shopkeepers) maar ook bestaande bedrijven/webstores (Straatstijl-retailers) de mogelijkheid hun producten op een eenvoudige uniforme manier te presenteren aan grote groepen zeer uiteenlopende nieuwe en terugkerende bezoekers van het Straatstijl platform. 

Ons netwerk is gebaseerd op onze vernieuwende visie op en unieke eigentijdse variant van affiliate based marketting. In combinatie met het Straatstijl platform biedt dit influencers en individuen een ideale start of juist de volgende springplank om je passie en creativiteit te delen en hier voor beloond te worden.

Het meest bijzondere aan ons unieke samenwerkingsnetwerk is dat je commissie kunt ontvangen zonder inkoop-, investerings-, hosting- of kosten die normaal komen kijken bij een eigen webshop. Ons netwerk programma vergt daarom dan ook geen uitgebreide zakelijke, technische of andere kennis om van start te kunnen gaan.
 
Voor bestaande bedrijven/webstores zijn er naast de extra exposure nog vele andere voordelen te halen uit participatie aan ons netwerk. Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden: www.straatstijl.nl/partner

 Hoe kan ik me aanmelden:


- Ga naar: www.straatstijl.nl/

- Scroll naar de onderkant van de pagina

- Klik op Mijn Partner onder kopje About Us


- Klik op de Mijn Partner pagina op Aanmelden