Retourneren

Als een artikel niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, dan kun je het product retourneren. Er geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen.

- Maak een retor label aan (zie voorbeeld)
- Verpak de ongebruikte en onaangebroken artikelen zo netjes mogelijk en in de oorspronkelijke verpakking en vul de gegevens in op het bijgeleverde retour formulier naam, adres en ordernummer.


Na je bestelling ontvang je via de mail van ons statusoverzicht van jouw bestelling (zie Voorbeeld: hieronder).

Onderaan dit statusoverzicht vind je de knop:

Druk deze knop en volg dan de instructies voor het downloaden van het retourlabel en verdere instructies voor het retourneren.


Voorbeeld:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Straatstijl geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Producten met gebruikssporen en/of beschadigingen ontstaan door toedoen van de klant of door ondeugdelijke verpakking voor verzending door klant kunnen wij niet terugnemen/crediteren. Retourzendingen die niet zijn gefrankeerd, die kwijt raken tijdens de verzending, artikelen die zijn aangebroken/gebroken, onzorgvuldig zijn verpakt en/of zijn beschadigd worden niet gecrediteerd.