Retourneren

Retourformulier

1. Controleer of jouw retour valt binnen de retourtermijn van 14 dagen & het artikel voldoet aan de retour voorwaarden zoals omschreven in het retourformulier.

2. Vul het retourformulier in en voeg deze bij het pakket. Heb je dit formulier niet ontvangen? Vraag deze dan aan per e-mail: info@straatstijl.nl

Verzendlabel

Nu kun je het pakket op eigen kosten retour sturen! Om dit zo voordelig mogelijk te houden bieden wij jou de optie om voor €4,95 een PostNL retourlabel uit te printen via deze LINK (de retourlabel is 7 dagen geldig en kan alleen uitgeprint worden via computer of laptop). Plak de retourlabel over de oude verzendlabel op het pakket en geef deze af bij de balie van een PostNL Servicepunt. ÓF Breng het pakket direct naar een PostNL Servicepunt en betaal daar de verzendlabel (€6,95). Dit kan natuurlijk ook bij een ander postbedrijf naar keuze. Let hierbij wel op dat zoekgeraakte pakketten zonder track & trace niet worden vergoed en het versturen via brievenbus post altijd op eigen risico is!

Geld Terug

Wanneer wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, storten wij binnen 24 uur het aankoopbedrag (en de bijbehorende verzendkosten wanneer je jouw volledige bestelling retourneert) terug op je rekening! Heb je een andere bank dan ABN AMRO? Dan kan het 1 tot 3 werkdagen duren voordat het bedrag op je rekening staat.

Retouradres

Straatstijl
Italiaansestraat 36-A
3028 EC,
Rotterdam
Nederland

Heb je verder nog vragen? Dan kun je het beste even mailen naar info@straatstijl.nl

Wettelijke bepaling retourneren: U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. 'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.