Over ons

Welkom bij Straatstijl

Straatstijl is een Nederlands webwinkel platform met een vernieuwende, frisse en eigentijdse visie op het online winkelen.

Wij hebben als doel alle bezoekers van ons platform een complete en unieke online “winkelcentrum” ervaring te geven. Een ervaring waarbij zij producten klein- of groot kunnen afnemen binnen ons online winkelcentrum.

Wij doen dit door achter één digitale hoofdingang op hetzelfde platform diverse webwinkels aan te bieden met producten uit allerlei populaire categorieën zoals mode, lifestyle, popcultuur, welzijn, huis & tuin, muziek, elektronica, e.a. Winkels zoals de modewinkel van Straatstijl zelf en/of één van onze vele partnership winkels.

Bezoekers kunnen dan al hun aankopen vanuit één winkelwagen afrekenen en laten bezorgen, zonder het platform te hoeven verlaten.

Straatstijl vindt het belangrijk dat al onze bezoekers een fijne en gebruiksvriendelijke online-ervaring tijdens hun verblijf op ons platform hebben. En dat we alle bezoekers op een zo vriendelijk en hulpvaardig mogelijke manier te assisteren waar nodig.

Om dit mogelijk te maken zijn wij dan ook constant bezig ons platform te uit te breiden en te vernieuwen en ons aanbod te verruimen door steeds ons partnership portfolio uit te breiden en te diversifiëren.