Beste gebruiker,

We begrijpen dat privacy en gegevensbeveiliging belangrijk voor je zijn, en we willen je graag helpen met het verwijderen van je gegevens van onze website, straatstijl.nl. We willen er zeker van zijn dat je bewust bent van je rechten met betrekking tot gegevensbescherming en dat we je gegevens in overeenstemming met de geldende wetgeving behandelen.

Als je je gebruikersgegevens van straatstijl.nl wilt laten verwijderen, volg dan de onderstaande stappen:

Stuur een e-mail naar ons klantenserviceteam op privacy@straatstijl.nl met het verzoek om je gegevens te laten verwijderen. Zorg ervoor dat je de e-mail verstuurt vanaf het e-mailadres dat is gekoppeld aan je straatstijl.nl-account om je identiteit te verifiëren.

Vermeld in je e-mail duidelijk dat je je gebruikersgegevens wilt laten verwijderen. Geef ook zoveel mogelijk details over je account, zoals je gebruikersnaam, geregistreerde e-mailadres en andere relevante informatie die ons kan helpen bij het identificeren van je account in ons systeem.

Zodra we je verzoek hebben ontvangen, zullen we het zo snel mogelijk verwerken en je gegevens permanent uit onze systemen verwijderen. Houd er rekening mee dat sommige gegevens mogelijk bewaard moeten blijven om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of voor legitieme zakelijke doeleinden.

Na het voltooien van het verwijderingsproces ontvang je een bevestigingsmail van ons klantenserviceteam. Deze e-mail zal aangeven dat je gegevens met succes zijn verwijderd en dat we je accountgegevens niet langer bewaren.

We waarderen je als gebruiker van straatstijl.nl en staan altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot je privacy en gegevensbescherming. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je verdere assistentie nodig hebt.

Met vriendelijke groet,

Het straatstijl.nl-team